Vauvahieronta

Vauvahieronta on rakkauden, hoivan ja kosketuksen välittämistä vauvalle tarkoituksena saada vauvalle rentoutunut ja hyvä olo. Vauvahieronta syventää vauvan hengitystä, edistää verenkiertoa, imunestekiertoa, ja näin parantaa aineenvaihduntaa.

Vauvahieronnalla laukaistaan mahdollisia lihasjännityksiä ja siitä voi olla apua myös ummetukseen, erilaisiin vatsakipuihin, refluksiin ja koliikkiin.

Yhteinen hierontahetki vauvan ja vanhemman välillä syventää varhaista vuorovaikutussuhdetta ja lisää vauvan turvallisuudentunnetta. Vauvahieronta rentouttaa ja lisää oksitosiinihormonin erittymistä niin vauvalla kuin vanhemmallakin. Oksitosiinihormoni rauhoittaa vauvaa, imettävällä äidillä se ylläpitää maidon erittymistä. Vauvahieronnan avulla vanhemman varmuus käsitellä vauvaa kasvaa ja lisää mahdollisuutta tutustua vauvaan. Hieronta opettaa vauvaa rentoutumaan, ja näin siitä on apua myös nukkumiseen.

Vauvan sairastaessa hierontaa ei suoriteta.

Hieronta Uniquessa ensimmäinen vauvahierontakäynti on kestoltaan noin 75-90 min, se pitää sisällään tutustumisen vauvaan, vauvan hieronnan ja ohjauksen vauvahierontaan kotona. Mukaasi saat myös selkeän kirjallisen ohjeen vauvahieronnasta. Jatkokäynnit ovat kestoltaan noin 45 min sisältäen vauvan hieronnan sekä tarvittaessa ohjausta vauvahierontaan.

Ajat on ilmoitettu ”noin”, koska hieronta tapahtuu täysin vauvan ehdoilla, varsinaisen hieronnan osuus ajoista on enintään 30-45 min., myös keskustelulle on varattu aikaa.

 

Vauvahieronnan hinnasto:

Vauvahieronta ja vauvahieronnan ohjaus, ensimmäinen käynti noin 75-90 min/ 69 €(sisältää kirjallisen ohjeen kotiin)

Jatkokäynnit, vauvahieronta ja ohjaus, noin 45min/ 40 €

 

 


Yhteystiedot

Hieronta Unique

Sangintie 95 90650 Oulu

040 2169801

sarikoistinen@hierontaunique.fi